top of page

Massage of Reiki

Maak tijd voor jezelf en boek een afspraak!

reflexologie Therapy

Aroma touch massage

Een massage is een weldaad voor het lichaam en de geest. Een massage gecombineerd met etherische oliën is een weldaad in het kwadraat! De combinatie van de oliën en de aanraking geeft een diepe ontspanning en...

·        versterkt het immuunsysteem

·        vermindert ontstekingsreacties

·        brengt balans en harmonie in het hele lijf

De etherische oliën zijn puur en zuiver en de essentie van de bloem, de plant of het blad doet zijn werk en versterkt de werking van de massage. De rug, het hoofd en de voeten worden met liefdevolle aandacht onder mijn handen genomen.

Reiki

Door alles wat leeft stroomt energie. Universele levensenergie, of je daar wel of niet bewust van bent, daar is niets zweverigs aan. Het is dezelfde energie die de planten en de bomen doet leven. Sterker nog, zonder deze energie zou er geen leven mogelijk zijn!

Je hebt vast weleens gehoord van Prana, Ki of Chi? Dit is simpelweg een ander woord voor levensenergie. Met Rei-Ki wordt gebruik gemaakt van deze energie om het welzijn te bevorderen en het zelf helend vermogen van het lichaam te stimuleren. Een hand op een plek die pijnlijk is doet vaak al wonderen.

Een Reikibehandeling kan zittend of liggend en met kleding aan, ontvangen worden.

 

Zit je niet lekker in je vel, heb je pijnlijke spieren, wil je even tijd voor jezelf nemen? Door een Reikibehandeling kom je tot een diepe ontspanning en rust en hoef je even helemaal niets.

Toen ik 19 jaar oud was kwam ik voor het eerst in aanraking met Reiki. Na een traumatische gebeurtenis, waarover je kunt lezen in ‘Caravan te huur’, kreeg ik van een huisgenoot een Reikibehandeling. Wat ik mij ervan herinner is, dat de aanraking warm en liefdevol overkwam. Even hoefde ik helemaal niets en kwam ik in een diepe ontspanning. In die tijd was ik er verbaasd over dat ´een vreemde´ mij zo liefdevol had aangeraakt zonder er iets voor terug te willen. De aanraking was puur en zonder voorwaarden.

Zen Stones
bottom of page