top of page

Wat anderen zeggen...

...over de massage

Jammer dat het al is afgelopen.

Het had nog wel twee uur mogen duren!

Zo'n aanrader!

Het is gewoon heerlijk!

"In dreams and in love,

there are no imposibilities"
- Janos Arany

...over het boek

Inge

Bijzonder hoe je op een positieve manier stap voor stap ervaart en beschrijft dat het beter gaat en om zo de reis die je hebt ervaren te kunnen lezen.

Koert

Wat heb je een prachtig boek geschreven waarin je je kwetsbaarheid en onzekerheid laat zien! Dat durven vraagt om veel moed en wat mooi dat je die moed hebt kunnen vinden. Ook een prachtig document voor de mensen om je heen die je lief zijn en een mooie opening voor gesprekken over waar het echt om gaat en wat er echt is gebeurd - die voeren we te weinig met de mensen met wie we ze zouden moeten voeren.

Nanda

Ik val meteen met de deur in huis: ik ben super enthousiast!

Om te beginnen had ik de behoefte om aan één stuk door te lezen, want het boek boeide me van A tot Z. Ik kreeg ook tijdens het lezen meerdere keren kippenvel (bij onderwerpen die me ontroerden).

Ik denk dat talloze vrouwen zich ongetwijfeld in jouw verhaal zullen herkennen.

Door je openhartigheid en eerlijkheid zullen ze waarschijnlijk ervaren: ik blijk niet de enige …… (vul maar in wat ze van zichzelf vinden) te zijn.

Wat je ze ook meegeeft is dat er absoluut mogelijkheden zijn om het leven weer leuk te laten voelen. Je helpt ze op die manier de moed nog niet op te geven.

Wat ik persoonlijk belangrijk vind wat je ze meegeeft: Dat als jij wat verandert, dat dát invloed blikt te hebben op situaties in je leven. M.a.w. dat het niet gaat helpen om te wensen dat de mensen in  jouw omgeving gaan veranderen, maar dat de oplossing zit in het loslaten van de lading van (kennelijk) pijnlijke ervaringen van vroeger. En dat dit gaat helpen andere (liefdevolle) overtuigingen over jezelf te creëren. Met als gevolg dat je anders in de situaties komt te staan en anders kunt en zult handelen.

Hilda

Wow Mirjam, wat een verhaal en wat goed geschreven!

Halverwege heb ik het boek even weggelegd en wat andere dingen gedaan. Moest veel zuchten, zat diep in je verhaal en herkende veel.

De ontwikkeling die je doormaakt vind ik prachtig om te lezen. Ik denk dat veel vrouwen in je boek herkenning zullen vinden. Herkenning in wat ze zelf hebben meegemaakt, in relatie met hun vader, man of met andere mannen in hun omgeving.

Kasper

Het boek heb ik in een keer uitgelezen. Het leest prettig. je bent heel open over je relaties en de problemen die je daarin bent tegen gekomen. Het is een prachtig geschreven boek.

José

Wat een mooi eerlijk boek Mirjam! Ik heb het in een adem uitgelezen, uit nieuwsgierigheid om te weten het met je afloopt. 'je zusje'.

bottom of page