top of page
WhatsApp Image 2021-07-01 at 09.50_edited.jpg
Mirjam Kemperman

Over mij

Door een gebeurtenis rond mijn 19e was de bodem onder mijn voeten weggeslagen. Het heeft meer dan dertig jaar geduurd voordat ik opnieuw grond onder mijn voeten kreeg. Nu kan ik volledig beamen dat ik Leef! Het is een lange reis geweest, van overleven naar leven. Mijn zoektocht naar heling begon in 1991 met Reiki en daarna heb ik allerlei cursussen, trainingen en workshops gevolgd. Van een driejarige opleiding tot aura- healer en reader tot trainer in cursussen ‘Je kunt je leven helen’ en 'Gebruik je innerlijke kracht' op basis van de filosofie van Louise Hay. Van Chi Neng Qigong instructeur tot Lifecoach. Ik volgde een  jaartraining De magie van vrouwelijke seksualiteit en nog heel veel meer. Dit alles bracht mij steeds weer een stukje dichter bij mijzelf, bij mijn innerlijke kracht. Maar toch bleef ik lichamelijke klachten behouden en voelde ik mij nooit echt blij en tevreden.

EMDR-therapie heeft mij geholpen bij het verwerken van mijn trauma's. Door EMDR is de lading verdwenen en is er slechts een neutrale herinnering overgebleven. Het was natuurlijk niet na één sessie al over. Ik had ook nog een leven van voor het trauma. Het psychotherapeutisch traject wat ik ruim drie jaar lang heb doorlopen, heeft uiteindelijk alles bij elkaar gebracht en mij teruggebracht naar de basis, naar mijn essentie. Liefde voor mijzelf en eigenwaarde.

Verder…

Heb ik een kleurrijke baan bij Alleeninkt.nl in Coevorden en kun je daarnaast bij mij terecht voor een geurende massage op basis van etherische oliën of een Reiki behandeling.

Een afspraak aanvragen of meer informatie gaat via het contactformulier!

bottom of page